/ Snabb leverans / Fri retur

SERVICE KIT FOR VORTEX CLEANING GUN

  • 0 kr
Dela
Artikelnummer: NZX7225
Leverantör: Altur

Servicekit för vortexrengöringspistol, sammansatt av: 1 lansförlängning, 2 roterande rör med koppling, 1 innervätskerör med anslutning G1 / 4 "M - G1 / 8" M

Virvelpistolen är det snabbaste och enklaste sättet att rengöra alla fordonsytor. Den fungerar med luftkompressor (6-9,2 bar) för att spränga rengöringslösningen i sprickor som du inte kan nå för hand.
Den rengör instrumentpaneler, dörrpaneler, ratt, tygklädsel, matta, golvmattor och mellan sätena i bilen. Den rengör tygkonvertibla toppar, kroppssömmar, hjul och emblem på utsidan. Det finns inget behov av att skrubba. Virvelrengöringspistolen gör det hårda arbetet för dig. Det konformade munstycket och den oscillerande spetsen skapar en tornadorengöring som rengör hårda och mjuka ytor: smuts och smuts frigörs omedelbart från tyger, mattor och fasta ytor.
Du ser att vätskan blir smutsig när smuts frigörs från ytan. Torka av med en mikrofiberhandduk. Vrid sedan ratten för att stänga av vattnet och använd tryckluften för att torka det rengjorda området. Utrustad med filter för intag av tvättmedel.

Hur rengör jag tyger med en A-Vortice-pistol?
Avlägsna grovt skräp över det intresserade området först och fortsätt sedan med rengöringsbehandlingen. Vrid vätskeventilen vertikalt innan du använder virvelpistolen.
Rikta och underhåll diffusorn inom ett avstånd av 3 till 10 cm från ytan som ska behandlas. Tryck helt på avtryckaren. Börja behandla ytan med regelbundna och överlappande rörelser. När du har fuktat området, vrid vätskeventilen en gång till i vågrätt läge (stängd) och använd endast tryckluft för att torka ytan. Hur rengör jag plast, instrumentbrädor och solida ytor? Det rekommenderas att reglera lufttrycket på 5,5 bar. Vrid vätskeventilen i vertikalt läge innan du använder virvelpistolen. Nebulisera på ytan för att behandla med regelbunden och överlappande rörelse. Låt tvättmedlet reagera i cirka 10-15 sekunder. Torka därefter med luften genom att stänga tvättmedlets topp och vrida den i vågrätt läge. Gör alltid regelbundna och överlappande rörelser och följ dem med en absorberande mikrofiberduk. Råd: Sänk ner konen i en hink med tvålvatten efter varje enskild användning och tryck in avtryckaren 1-2 gånger, gör detta för att snabbt ta bort smuts som byggs upp inuti konen. Denna enkla och snabba procedur kommer att undvika för tidigt slitage på de roterande delarna på din enhet!
ANDRA FUNKTIONER
Lämplig för bilar och lätta fordon  För motorcyklar  Indikeras för manuell tvätt