/ Snabb leverans / Fri retur

PISTOLA A VORTICE CLASSIC

  • 2 660 kr
Dela
Artikelnummer: NZX7220R
Leverantör: Altur

Virvelpistolen är det snabbaste och enklaste sättet att rengöra alla fordonsytor. Den fungerar med luftkompressor (6-9,2 bar) för att spränga rengöringslösningen i sprickor som du inte kan nå för hand. Den rengör instrumentpaneler, dörrpaneler, ratt, tygklädsel, matta, golvmattor och mellan sätena i bilen. Den rengör tygkonvertibla toppar, kroppssömmar, hjul och emblem på utsidan. Det finns inget behov av att skrubba. Vortex rengöringspistol gör det hårda arbetet för dig. Det konformade munstycket och den oscillerande spetsen skapar en tornadorengöring som rengör hårda och mjuka ytor: smuts och smuts frigörs omedelbart från tyger, mattor och fasta ytor. Du ser att vätskan blir smutsig när smuts frigörs från ytan. Torka av med en mikrofiberhandduk. Vrid sedan ratten för att stänga av vattnet och använd tryckluften för att torka det rengjorda området. Utrustad med filter för intag av tvättmedel.

Hur man använder

Hur rengör jag tyger med en A-Vortice-pistol?

1. Avlägsna grovt skräp över det intresserade området först och 2. fortsätt sedan med rengöringsbehandlingen.

3. Vrid vätskeventilen i vertikalt läge innan du använder virvelpistolen.

4. Rikta och håll diffusorn inom ett avstånd av 3 till 10 cm från ytan som ska behandlas. Tryck helt på avtryckaren. Börja behandla ytan med regelbundna och överlappande rörelser.

5. När du har fuktat området, vrid vätskeventilen en gång till i vågrätt läge (stängd) och använd endast tryckluft för att torka ytan.

Hur rengör jag plast, instrumentbrädor och solida ytor?

1. Det rekommenderas att reglera lufttrycket på 5,5 bar.

2. Vrid vätskeventilen i vertikalt läge innan du använder virvelpistolen. Nebulisera på ytan för att behandla med regelbunden och överlappande rörelse.

3. Låt tvättmedlet reagera i cirka 10-15 sekunder.

4. Torka därefter med luften genom att stänga tvättmedlets topp och vrid den i vågrätt läge. Gör alltid regelbundna och överlappande rörelser och följ dem med en absorberande mikrofiberduk.

Så här tar du hand om din vortexrengöringspistol: Efter varje engångsbruk, sänk ner 5-10 cm av konen i en hink med tvålvatten och tryck in avtryckaren 1-2 gånger, gör detta för att snabbt ta bort smutsen som byggs upp inuti konen. Denna enkla och snabba procedur kommer att undvika för tidigt slitage på de roterande delarna på din enhet!

Applikationer

- Rengöring av instrumentpaneler, dörrpaneler, ratt, tygklädsel, matta, golvmattor och mellan sätena i bilen.

- Det rengör tygkonvertibla toppar, kroppssömmar, hjul och emblem på utsidan. Det finns inget behov av att skrubba

Fördelar

- Snabb och enkel att använda

- Mycket effektiv för en djup och säker rengöring

- Robust och hållbar, den studeras för användning av proffs

- Skapar en tornadoeffekt för att avlägsna smuts från svåråtkomliga områden som andra metoder inte når

- Har använd inte spaltverktyg eller borstning, så perfekt för rengöring av känsliga ytor som huvudbeklädnader, konvertibla tak och läderklädsel

- Mycket flexibel och kan användas för ett brett spektrum av applikationer