/ Snabb leverans / Fri retur

Återförsäljare

Nu Hälsar vi Cargloss Blekinge välkomna till koncernen.  De kommer sträcka sig till Kalmar och Växjö

 

Cargloss Sweden AB 

Cargloss Sweden AB har funnits på marknaden i tolv år och är framgångsrika i Skåne med våra produkter.

Vårt mål är nu att bredda oss  och söker nu fler återförsäljare med eget företag eller du/ni som vill starta eget runt om i landet. Vi ha en produktportfölj med bred användning inom allt med fordonsvård inom alla kategorier och med prismässigt  kvalité.

Konceptet med återförsäljare är att du/ni som företagare blir återförsäljare i det län/distrikt som anges i avtalet och kommer att ge era kunder ett väl tilltalande produktsortiment till både pris och kvalite' inom alla de branscher våra produkter användes. Biltvättar, bilförsäljare, entreprenadbranschen, bussbolag, lastbilsåkerier mm.

Vi kommer erbjuda er ett givande avtal med goda marginaler där det kommer att baseras vårt inköpspris, en månadskostnad på 5000 kr och en månatlig kostnad av vårt företagspris på 10 %. Vi ligger då på ett avtal som ger er en marginal på minst 50 % gällande våra produkter. Vi är även återförsäljare åt fler företag där vi kommer släppa att ni själv gör direkta inköp och får de rabatterade priser vi har genom dom.

Vi kommer att ge er all support, hjälp med marknadsföring och hela konceptet vi använder.

För oss på Cargloss Sweden AB finns bara en stor bit av kakan att ta i landet med vårt motto: Koncentrerade produkter till koncentrerade priser.


För er som vill satsa er egen tid, bli er egen företagare och tjäna bra med pengar genom att mot egna mål så har vi ett väl tilltalande koncept.
Vi du/ni bli en i gänget som är med och expanderar Cargloss Sweden AB i Sverige? 

För fler frågor som inte ni finner svar på här ovan, slå en signal förutsättningslöst till Stefan på 0708-744570.