/ Snabb leverans / Fri retur

Återförsäljare

Återförsäljare i Malmö

DÄCKSAN BILVERKSTAD AB
ROSENDALSVAGEN, 27B
21225 MALMO
Mobil: 072-3884662


Cargloss Sweden AB 

Cargloss Sweden AB har funnits på marknaden i tolv år och är framgångsrika i Skåne med våra produkter.

Vårt mål är nu att bredda oss då vi fått generalagenturen för ett nytt märke, italienska ALTUR,  och söker nu fler återförsäljare med eget företag som vill utöka med produkter eller du/ni som vill starta eget runt om i landet. Vi ha en produktportfölj med bred användning inom allt med fordonsvård inom alla kategorier och med prismässigt  kvalité.

Konceptet med återförsäljare är att du/ni som företagare blir återförsäljare i det län/distrikt som anges i avtalet och kommer att ge era kunder ett väl tilltalande produktsortiment till både pris och kvalite' inom alla de branscher våra produkter användes. Biltvättar, bilförsäljare, entreprenadbranschen, bussbolag, lastbilsåkerier mm.

Vi kommer erbjuda er ett givande avtal med goda marginaler. Vi kommer att ge er all support, hjälp med marknadsföring och hela konceptet vi använder. För oss på Cargloss Sweden AB finns bara en stor bit av kakan att ta i landet med vårt motto: Koncentrerade produkter till koncentrerade priser. För er som vill satsa på er egen redan etablerade firma och utöka med produkter eller bli er egen företagare och "ha roligt på jobbet" så har vi ett väl tilltalande koncept. Vi du/ni bli en i gänget som är med och expanderar Cargloss Sweden AB i Sverige  med kvalitativa produkter från ALTUR?  För fler frågor som inte ni finner svar på här ovan, slå en signal förutsättningslöst till Stefan på 0708-744570 eller sänd ett mail på stefan@ftb-bilvard.se.