/ Snabb leverans / Fri retur

Garanti och retur

Garanti och retur
Vad kan returneras?
Cargloss erbjuder 60 dagars öppet köp. Är en produkt använd eller om dess plombering är bruten, så är ångerrätten förbrukad. Är produkten oanvänd så får du returnera den utan extra kostnad inom 60 dagar från fakturadatum. Vi strävar efter att alla kunder ska vara nöjda med sina köp.

Viktigt! En order måste alltid hämtas ut från utlämningsstället, även om den ska returneras. Att avstå från att hämta ut sin order är inte en giltig ångerrätt.

Ångerrätt
I de fall produkten inte känns som det optimala för dig har du 60 dagar från fakturadatum att returnera den. Returfrakten till oss är helt gratis, du behöver alltså inte betala för frakten. Vi strävar efter att alltid sköta alla byten och returer så snabbt som det bara går.

OBS! Skicka aldrig tillbaka något till oss innan du har varit i kontakt med kundtjänst.
Vi betalar tillbaka köpeskillingen normalt inom några dagar till kontot de betalades ifrån, men senast inom 30 dagar.

Produktbyte
Byten handlägger vi normalt direkt. Normalt är den nya produkten postad inom 24 timmar från att vi mottagit den produkt eller de produkter som ska bytas ut. Du kan välja att byta ut en eller flera produkter ur din beställning. Om du byter till något med lägre pris returnerar vi mellanskillnaden, byter du till något med högre pris så får du som kund betala in mellanskillnaden.

För att returnera något till oss, gör så här:
Vid ångerrätt: Kontrollera att varan/varorna fortfarande är i nyskick och är säljbara.
Vid garantiärende: Kontrollera noga att det verkligen är ett fel på produkten och inte något handhavandefel. För garantiärenden är det en stor fördel vid felsökning om du sänder in hela produkten och dess tillbehör.
Tag kontakt med kundtjänst för att få en fraktsedel och retursedel.
Fyll i retursedeln.
Packa ner varorna i samma produktförpackningar och emballage som du fick dem i.
Packa ner produktförpackningarna i en kartong på så sätt att de inte skadas under frakten. Använd gärna samma kartong/emballage som de levererades i.
Kontrollera att retursedeln är ifylld och skicka med denna tillsammans i returen.
Klistra på retursedeln och gå till närmsta Postnord eller DHL-serviceställe med försändelsen (beroende på fraktsedel). Förslagsvis samma ställe som där du hämtade din ursprungliga beställning. När det inte är högsäsong hinner vi handlägga returer inom 2-3 vardagar.